Waarom kiezen voor Michelin?

Alle zakelijke klanten een betere manier bieden om vooruit te komen

Michelin wil uw partner zijn voor duurzame mobiliteit

Goederenvervoer, personenvervoer, bouw, Overslag, mijnbouw en landbouw, en meer. Bent u een zakelijke klant? Ongeacht de sector waarin u actief bent, Michelin biedt u de geschikte producten en diensten aan. Al meer dan een eeuw werkt Michelin samen met zakelijke klanten om veiligere, schonere, toegankelijkere en efficiëntere mobiliteit te leveren. Onze onderzoeks- en ontwikkelingsteams staan centraal in dit streven naar vooruitgang. Ze zetten al hun ervaring en enthousiasme in om technologieën te leveren die aan steeds hogere prestatienormen voldoen.

Innovatie staat centraal in ons streven en de Michelin-groep zet al zijn knowhow in om een lange levensduur, veiligheid en mobiliteit te garanderen, zodat alle zakelijke gebruikers zonder compromissen kunnen kiezen uit een selectie banden die zijn ontworpen volgens de hoogste prestatienormen en gebouwd om lang mee te gaan. De Michelin-groep werkt met u samen duurzame om uw bedrijf sterker te laten presteren, dankzij sterke, betrouwbare, veelzijdige banden die hoge kilometrage leveren en verder gaan in de tijd dat u op de weg bent. Michelin geeft u ook de mogelijkheid om een keuze te maken die voldoet aan de economische eisen van uw bedrijf en een uniek middel om nieuwe brandstofbesparingen te realiseren.

Kiezen voor Michelin betekent ook kiezen voor een hele reeks eersteklas diensten om de productiviteit en prestaties van uw onderneming te verbeteren: beheer van de bandenspanning, onderhouds- en ondersteuningsoplossingen, en niet te vergeten een reeks nieuwe ontwikkelingen op het gebied van bandentechnologie.

Of u nu een operator, wagenparkbeheerder, vrachtwagen-, bus- of werfchauffeur bent, of u nu werkt in het goederen- of personenvervoer, de landbouw, mijnbouw, steengroevenbeheer of een ander industrieel beroep, profiteer van de innovatieve diensten van Michelin: doeltreffende instrumenten om u te helpen in uw dagelijkse bedrijfsactiviteiten, u tijd te besparen en de kosten van uw organisatie te optimaliseren en beter te onder controle te houden terwijl u ook uw activiteiten veiliger maakt. Maak gebruik van alle expertise van een ecosysteem van partners zoals Sascar en Masternaut. Snelgroeiende bedrijven die steeds meer innovatieve oplossingen bieden.

Het milieu is vandaag een belangrijk onderwerp voor ons allemaal en een belangrijk aandachtspunt voor verbetering. De Michelin-groep werkt al vele jaren dag in dag uit om zijn ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te verkleinen. Onze teams werken elke dag samen met de boeren om technologieën te ontwikkelen die bodem- en boerderijvriendelijker zijn.


Wij helpen transporteurs hun CO2-uitstoot en brandstofverbruik te verminderen met banden met een lage rolweerstand. Wij ontwerpen banden die op de lange termijn presteren, zodat ze kunnen worden gebruikt tot de wettelijke slijtagelimiet* is bereikt en vervolgens worden voorzien van een nieuw loopvlak: een van de belangrijkste manieren waarop de groep ervoor zorgt dat er minder middelen worden verbruikt. Een nieuwe manier om duurzame mobiliteit te bereiken.

*specifiek voor elke sector en elk land

NL Picto mems evolution 4 Mining and quarries

MICHELIN® MEMS® Evolution 4 (service voor de mijnbouw)

NL Edito image sustainable Help and Advice

Geef uw bedrijf trekkracht, de mogelijkheid om uw voertuigen onder alle omstandigheden en onder alle weersomstandigheden beschikbaar te houden. De kracht van duurzame productiviteit en prestaties.

Kiezen voor Michelin betekent kiezen voor veiligheid en gemoedsrust.

NL Picto partnership michelin and oe manufacturers Help and Advice

partenariat michelin et oe

Technologie en innovatie

Innovatie en technologie zitten al meer dan 100 jaar in het DNA van Michelin en helpen uw mobiliteit te versterken!

NL photo long haul truck

Mercedes-Benz Trucks - Driving Experience

Michelin en voertuigfabrikanten

Het merk MICHELIN is erkend door de meeste fabrikanten, in de meeste voertuigcategorieën.

NL michelin g stacked bluebg 2017 nl rvb

De Michelin-groep

Naast banden, een groep met veel expertise.

NL london background 12

Michelin in Nederland

De aanwezigheid van Michelin in Nederland.

U gebruikt een verouderde versie van de Web Browser

Deze website ondersteunt de browser niet dat u momenteel gebruikt. Dit betekent dat sommige functies niet naar behoren zullen werken. Dit kan resulteren in vreemde gedragingen tijdens het surfen op de website.

Gebruik of upgrade / installeer een van de volgende browsers om volledig gebruik te kunnen maken van deze website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+