NL Background photo warehouse Construction and Industry

Material handling

Winstgevendheid, veiligheid en betrouwbaarheid voor alle laad- en loswerkzaamheden van materiaal.

Michelin in dienst van uw logistiek.

MICHELIN XZM: forklift tyre

MICHELIN forklift tyres

Tips en aanbevelingen: lees de markeringen

De markeringen op de flank van een band informeren u en begeleiden u bij de keuze van het product dat het best bij uw behoeften past.

NL Logo pressure advisor service Help and Advice

Pressure Advisor

Vind de aanbevolen bandenspanning voor elk voertuig met behulp van onze online tool, de Pressure Advisor.

NL Edito photo michelin x tweel slick Construction and Industry

Airless technologie

Met de MICHELIN X® TWEEL™ serie bent u niet langer onderworpen aan onderhoud en risico's op lekken!

NL Edito manutention industrielle lightbox Construction and Industry

Michelin en OE (originele uitrusting)

Het merk Michelin is erkend door de meerderheid van de OEM-voertuigfabrikanten. Ontdek waarom ze vertrouwen in ons hebben!

Laad- en loswerkzaamheden in havens en op terminals


De complexiteit van laad- en loswerkzaamheden in havens en terminals heeft Michelin ertoe aangezet een specifiek bandenassortiment te ontwerpen en te ontwikkelen om aan de specifieke eisen van deze verschillende activiteiten te voldoen.

Chargement de conteneurs par un chariot élévateur

NL Edito Container handling Construction and Industry

Chargement de conteneurs par un chariot élévateur

Vorkheftrucks voor zware en middelzware werkzaamheden (skidstuur), vorkheftrucks met voorlader... voor al uw industriële laad- en loswerkzaamheden heeft de Michelin-groep een breed bandenassortiment op maat ontwikkeld, gericht op drie belangrijke criteria: productiviteit, veiligheid en betrouwbaarheid.

PRODUCTIVITEIT: voor de selectie van Michelin-banden voor uw heftrucks, kiest u voor geoptimaliseerde transportkosten per uur.

VEILIGHEID: dit is een van de belangrijkste overwegingen in de sector industriële laad- en loswerkzaamheden. Door hun innovatieve technologie hebben Michelin-banden een zeer hoog schokabsorberend vermogen, een maatstaf van comfort voor chauffeurs, maar vooral een middel om uw machines, zelfs vorkheftrucks met hoge capaciteit, te beschermen. Het is ook een kwestie van veiligheid voor de vervoerde goederen. De torsiekoppel en het toerental zijn geoptimaliseerd en de remafstanden zijn aanzienlijk verkleind.

BETROUWBAARHEID: dankzij onze tubeless radiaalbandtechnologie, die is ontwikkeld voor los en laadwerkzaamheden, voorkomt u risico’s op snelle slijtage en verlengt u aanzienlijk de levensduur van uw banden.

Neem nu even de tijd om ons bandenassortiment voor industriële los en laadwerkzaamheden te ontdekken. U kunt zoeken op het type voertuig of maat. Voorbeelden van de meest voorkomende maten: 7.00R12; 8.25R15; 6.50R10; 12.00R20.

U gebruikt een verouderde versie van de Web Browser

Deze website ondersteunt de browser niet dat u momenteel gebruikt. Dit betekent dat sommige functies niet naar behoren zullen werken. Dit kan resulteren in vreemde gedragingen tijdens het surfen op de website.

Gebruik of upgrade / installeer een van de volgende browsers om volledig gebruik te kunnen maken van deze website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+