Bedrijfswagenparken

Het juiste ecosysteem om vandaag het wagenparkbeheer onder de knie te krijgen en toekomstige duurzame mobiliteit vorm te geven

Een succesvolle Manager moet ook een visie hebben op het bedrijf, de mensen en de planeet. Om op alle fronten succes te hebben, heeft u een partner nodig die u in staat stelt om een efficiënt en verantwoord beheer van uw bestelwagen- en bedrijfswagenpark te garanderen en die u helpt om een speler en pleitbezorger van duurzame mobiliteit te worden. Met de Michelin-groep kunt u zich volledig inzetten voor duurzame mobiliteit en tegelijkertijd voldoen aan de eisen van hoogwaardig wagenparkbeheer: een geoptimaliseerde TCO, minder belasting van het milieu, een optimale kwaliteit dienstverlening en veiligheid voor de gebruikers op elke afgelegde kilometer, ongeacht het type weg

NL Edito uv fleet 2 Corporate fleet

NL Edito uv fleet 2 Corporate fleet

Rangée de camions garés sur un parking

PRODUCTEN VOOR UW BESTELWAGENS EN LICHTE BEDRIJFSVOERTUIGEN

Vind de juiste band voor uw activiteiten in het assortiment MICHELIN Agilis bestelwagenbanden (MICHELIN Agilis 3, MICHELIN Agilis CrossClimate, MICHELIN Agilis Alpin).

PRODUCTEN DIE GESCHIKT ZIJN VOOR UW LICHTE VOERTUIGEN

Vind de juiste band voor uw lichte wagenpark (personenauto's en SUV's) afhankelijk van uw toepassingen: MICHELIN CrossClimate 2, MICHELIN e·PRIMACY, MICHELIN Primacy 4 of MICHELIN Alpin 6.

NL Edito lv fleets m Help and Advice

NL Edito lv fleets m Help and Advice

Flotte de voitures alignées sur un parking

GETEST DOOR PRO's

Wilt u weten hoe de MICHELIN CrossClimate familie zich gedraagt in de echte wereld ? We nodigden klanten uit om onze producten in verschillende omstandigheden te testen. Ontdek waarom de MICHELIN CrossClimate 2 en de MICHELIN Agilis CrossClimate het hele jaar door mobiliteit van topklasse bieden.

MICHELIN - CrossClimate 2 Fleets testimonies: Orange / NGE-Guintoli / Autonom-Rent A Car - NL

VERHAAL MICHELIN CrossClimate 2 – Gemonteerd, getest en goedgekeurd door wagenparken

Ontdek de getuigenissen van chauffeurs en wagenparkbeheerders van 3 grote bedrijven in heel Europa: NGE; Orange en Autonom-Rent A Car. Ze hebben hun eigen voertuigen maandenlang uitgerust met de nieuwe MICHELIN CrossClimate 2-banden en hadden de kans om deze in het echt te testen, in verschillende wegomstandigheden en onder vele weersomstandigheden. Zij vertellen over hun ervaringen met MICHELIN CrossClimate 2 op het gebied van veiligheid, TCO (Total Cost of Ownership), eenvoud en sociale en ecologische verantwoordelijkheid.

VERHAAL MICHELIN Agilis CrossClimate – De skipiste-test

We hebben wagenparkbeheerders en kopers uit het hele Verenigd Koninkrjk en Ierland uitgenodigd om de Agilis CrossClimate te testen onder een van de meest extreme omstandigheden die je in het Verenigd Koninkrijk kunt vinden; in de Milton Keynes Snodome. Dit gaf klanten de kans om voertuigen op hellingen met dikke sneeuw te rijden om zelf te ervaren hoe de Agilis CrossClimate trekkracht levert wanneer u die het meest nodig heeft.

MICHELIN - Agilis CrossClimate - The new all-weather tyre for vans and commercial vehicles - EN

MICHELIN - Agilis CrossClimate – a test by the professionals

VERHAAL MICHELIN Agilis CrossClimate - Testen op echte sneeuw

Managers van grote vloten zoals die van EDF, VEHIPOSTE, SIXT, BRITISH GAS, enz. hebben allemaal de MICHELIN Agilis CrossClimate-band getest in strenge winterse omstandigheden en ze waren onder de indruk! Trekkracht op sneeuw, uitzonderlijke handling en noodstops, zelfs met een beladen voertuig, maakten echt indruk op hen. Zij zijn het die het zeggen!

VERHAAL MICHELIN Agilis CrossClimate - Trekkracht op verschillende ondergronden

Net als in sneeuw, regen en onder alle andere weersomstandigheden, levert de Agilis CrossClimate uitstekende trekkracht op verschillende ondergronden. Of het nu modder, grind of gras is, het unieke profielontwerp van de CrossClimate biedt grip wanneer je die nodig hebt.

MICHELIN - Agilis CrossClimate - AGCC Traction MUD&GRASS - EN

Telematica-innovatie voor het beheer van wagenparken

Onze on-board oplossingen om de data van uw wagenpark om te zetten in concrete resultaten

contact-us-white

Een vraag? Neem contact met ons op!

Schrijf ons voor meer informatie over Michelin en over zijn bestelwagenbanden

U gebruikt een verouderde versie van de Web Browser

Deze website ondersteunt de browser niet dat u momenteel gebruikt. Dit betekent dat sommige functies niet naar behoren zullen werken. Dit kan resulteren in vreemde gedragingen tijdens het surfen op de website.

Gebruik of upgrade / installeer een van de volgende browsers om volledig gebruik te kunnen maken van deze website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+