En ville une voiture et un gourgon sont garés

NL Background flottes vu vl Corporate fleet

En ville une voiture et un gourgon sont garés

Bedrijfswagenparken

Het juiste ecosysteem om vandaag het wagenparkbeheer onder de knie te krijgen en toekomstige duurzame mobiliteit vorm te geven

crossclimate 2

Een succesvolle manager moet een visie op het bedrijf hebben die rekening houdt met de mensen en de planeet. Om op alle fronten succesvol te zijn, heeft u een partner nodig die u een efficiënt en verantwoord beheer van uw wagenpark kan bieden en u helpt om een uitvoerder en beïnvloeder van duurzame mobiliteit te worden.

Met de Michelin-groep kunt u zich resoluut inzetten voor duurzame mobiliteit en tegelijkertijd voldoen aan de vereisten van kwaliteitsvol wagenparkbeheer: geoptimaliseerde TCO*, verminderde impact op het milieu, optimale servicekwaliteit en gebruikers die veilig iedere kilometer kunnen afleggen, ongeacht het type weg.

MICHELIN CROSSCLIMATE all-season banden zijn de bestverkochte bandengamma's in Europa(1). Ze worden massaal toegepast door wagenparken en zelfs gevraagd als eerste montage. MICHELIN CrossClimate-banden zijn 3PMSF-gecertificeerd en geschikt voor alle weersomstandigheden en speciaal ontwikkeld voor personenauto's, bestelwagens en SUV's. Goede remprestaties op droog en nat wegdek, evenals hun tractie in winterse omstandigheden, dragen bij aan de veiligheid van uw teamleden in alle weersomstandigheden, kilometer na kilometer. Geniet van gemoedsrust met de lange levensduur van het merk MICHELIN!

cc2

MICHELIN CrossClimate 2

Banden voor personenauto's

Als de expert in de categorie All-Season (2), biedt de MICHELIN CrossClimate 2 een hoog veiligheidsniveau aan uw werknemers, van de eerste tot de laatste kilometer, ongeacht de weersomstandigheden. Optimaliseer uw TCO*, terwijl u uw chauffeurs en uw zaken op de weg houdt. Verbeter ook de beschikbaarheid van het voertuig.

cc2suv

MICHELIN CrossClimate 2 SUV

Banden voor SUV's en 4x4

Nieuwste toevoeging aan de MICHELIN CrossClimate-familie.
Blijf in beweging, overal en in elk weer, van de eerste tot de laatste kilometer , met de MICHELIN CROSSCLIMATE 2 SUV – expert onder de all-season banden voor SUV’s (3)

agcc

MICHELIN Agilis CrossClimate

Banden voor bestelwagens

De MICHELIN Agilis CrossClimate is een bestelwagenband die is ontworpen om veiligheid, robuustheid en tractie te bieden voor uw gemoedsrust, ongeacht het weer.
Het is de beste band qua levensduur met minstens 25% meer kilometers in vergelijking met de belangrijkste concurrenten alle seizoenen, zomer en winter (4)(5)

contact-us-white

Een vraag? Neem contact met ons op!

Schrijf ons voor meer informatie over Michelin en over zijn bestelwagenbanden

Getuigenissen
MICHELIN CrossClimate 2: Gemonteerd, getest en goedgekeurd door wagenparken.

Ontdek getuigenissen van chauffeurs en wagenparkbeheerders van drie grote bedrijven in Europa: NGE; Orange en Autonom-Rent A Car. Sinds enkele maanden rustten ze hun voertuigen uit met de nieuwe MICHELIN CrossClimate 2 en konden ze de banden op verschillende soorten wegen en in verschillende weersomstandigheden testen. Ze vertellen over hun ervaring met de MICHELIN CrossClimate 2-band op het gebied van veiligheid, TCO (Totale eigendomskosten), eenvoud en sociale en ecologische verantwoordelijkheid.

Getest door de vakmensen
MICHELIN Agilis CrossClimate

Wagenparkbeheerders voor La Poste, Dalkia, ... ze hebben allemaal de MICHELIN Agilis CrossClimate-band getest op hun bedrijfsvoertuigen in hun dagelijkse activiteiten. Ze zijn overtuigd: het beheergemak, de grip op alle soorten ondergrond (modder, grind, ...), zijn veelzijdigheid om te rijden op droge wegen in de zomer en op sneeuw in de winter, de tractie, de robuustheid ... zorgt ervoor dat ze zich elke dag veilig voelen.

La Poste / Dalkia

flotte vehicule utilitaire michelin max max

Onze oplossingen voor bestelwagens

Vind de juiste band voor uw activiteiten in het gamma MICHELIN Agilis bestelwagenbanden: MICHELIN Agilis 3, MICHELIN Agilis CrossClimate, MICHELIN Agilis Alpin.

flotte vehicule leger michelin max max

Onze oplossingen voor lichte voertuigen

Vind de juiste band voor uw park van lichte voertuigen (personenauto's en SUV's) op basis van uw gebruik: MICHELIN CrossClimate 2, MICHELIN e.PRIMACY, MICHELIN Primacy 4+ of MICHELIN Alpin 6.

WETTELIJKE VERMELDINGEN

*TCO (Total Cost of Ownership): Totale eigendomskosten

(1) Best verkocht - Bron = Panel Sell Out GFK Passenger Car All-Season (all Tier) - Periode : 01/2021 t/m 12/2021. Betrokken landen: Groot-Brittannië, Duitsland, Italië, Spanje, Turkije, Griekenland, Polen en Roemenië & Panel Sell Out Lizeo Passenger Car All-Season (all Tier) - Periode : 01/2021 t/m 12/2021 - Betrokken land: Frankrijk(2) Wettelijke vermeldingen en details van de tests op : https://www.michelin.nl/auto/tyres/michelin-crossclimate-2
(2) Prestatiebalans bewezen door tests uitgevoerd in 2020 en 2021 inzake Remmen op nat wegdek, Remmen op nat wegdek nieuw en versleten, Remmen op sneeuw nieuw en versleten, Tractie op sneeuw nieuw en versleten, Rolweerstand, Levensduur. Zie testinformatie in wettelijke vermeldingen 2, 3, 4, 5, 6, 7, op de productpagina: https://www.michelin.be/nl/auto/tyres/michelin-crossclimate-2
MICHELIN CrossClimate 2 staat aan kop bij zes van de negen tests.
(3) Prestatiesamenvatting aangetoond door tests uitgevoerd tussen 2020 en 2021 wat betreft remmen op droog wegdek, remmen op nat wegdek, in nieuwstaat en versleten, remmen op sneeuw , in nieuwstaat en versleten, tractie op sneeuw in nieuwstaat en versleten en levensduur - zie test details in de wettelijke vermeldingen 2, 3, 4, 5, 6, 7, op de productpagina: https://www.michelin.nl/auto/tyres/michelin-crossclimate-2-suv
De MICHELIN CrossClimate 2 SUV staat aan kop bij 8 van de 8 tests. Wettelijke slijtagegrens of "versleten" wil zeggen afgedraaid op een machine (en daarna gepolijst) tot aan de slijtage-indicatoren volgens de Europese verordening inzake slijtage-indicatoren ECE R30r03f.
(4) Levensduurtesten uitgevoerd door DEKRA Test Center op verzoek van Michelin, in 2017, in de afmeting 235/65 R16C 115/113 R, op Mercedes-Benz Sprinter, waarbij de MICHELIN Agilis CrossClimate vergeleken werd met zijn grootste concurrenten voor zomer-, winter- en all-season banden (ZOMER: MICHELIN Agilis CrossClimate (50145 km); BRIDGESTONE Duravis 660 (42760 km), CONTINENTAL ContiVanContact™ 100 (29660 km), WINTER: MICHELIN Agilis CrossClimate (50412 km), CONTINENTAL VanContact Winter (32863 km), PIRELLI Carrier™ Winter (33009 km); ALL SEASON: MICHELIN Agilis CrossClimate (47702 km) CONTINENTAL VanContact™4Season (21396km), PIRELLI Carrier™ All Season (30467 km), GOODYEAR Vector 4 Seasons (29790 km). Levensduurtest bij gemiddeld daadwerkelijk gebruik (D50) over een afstand van 10.000 km en vervolgens geëxtrapoleerd naar een geschatte levensduur bij 1,6 mm.
(5) Intern onderzoek van Michelin uitgevoerd in aanwezigheid van DEKRA Test Center (Narbonne-circuit), in december 2020 -februari 2021, in de afmeting 235/65R16C 115/113 R, op Renault Master, waarbij de MICHELIN Agilis CrossClimate (29789 km) vergeleken werd met BRIDGESTONE Duravis All Season (22023 km). Levensduurtest bij gemiddeld daadwerkelijk gebruik (D50) over een afstand van 9421 km en vervolgens geëxtrapoleerd naar een geschatte levensduur bij 1,6 mm.

U gebruikt een verouderde versie van de Web Browser

Deze website ondersteunt de browser niet dat u momenteel gebruikt. Dit betekent dat sommige functies niet naar behoren zullen werken. Dit kan resulteren in vreemde gedragingen tijdens het surfen op de website.

Gebruik of upgrade / installeer een van de volgende browsers om volledig gebruik te kunnen maken van deze website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+