MICHELIN AGILIS BESTELWAGEN­ASSORTIMENT

Omdat uw bedrijf het nodig heeft!

Ongeacht uw branche en werkomgeving, één ding is zeker: u mag niet toelaten dat natte, gladde of besneeuwde wegen uw activiteit in gevaar brengen. U moet altijd op alle wegen zorgen voor hetzelfde onderhoud voor uw klanten en hetzelfde veiligheidsniveau van uw medewerkers en uzelf. Dit betekent dat u er op moet kunnen vertrouwen dat een band bestand is tegen alle situaties en alle terreinen die u tegenkomt.

Daarom hebben we bij Michelin het MICHELIN Agilis-assortiment ontwikkeld, om aan al uw dagelijkse behoeften te voldoen en u in staat te stellen de juiste lichte vrachtwagens en bestelwagens te kiezen.

Omdat uw bedrijf het nodig heeft.

kv agilis gamme bib

tyre agilis crossclimate persp perspective

MICHELIN
Agilis CrossClimate


Onze vierseizoenenband voor bestelwagens is ontworpen om u het gehele jaar door veiligheid, een gemakkelijk beheer, kostenbesparingen en gemoedsrust te kunnen garanderen. Zelfs in de sneeuw en modder!

background picture sinuous road spring winter autumn tyre

edito en agilisrendu oblique agilishaut full craftmen

MICHELIN
Agilis 3

Onze nieuwe zomerband voor bestelwagens, ontwikkeld om zijn uitstekende prestaties op het gebied van veiligheid en energie te combineren met het groot aantal afgelegde kilometers van het merk MICHELIN als bonus! De juiste keuze voor uw bedrijf en voor het milieu!

edito photo landscape city full craftmen

tyre agilis alpin persp perspective

MICHELIN
Agilis Alpin


Onze winterband voor bestelwagens, ontworpen om regelmatig zware sneeuwval te doorstaan met een goede mate van veiligheid, controle en mobiliteit. Laten de strenge winters uw bedrijf niet stilleggen!

background photo winter road tyre

U gebruikt een verouderde versie van de Web Browser

Deze website ondersteunt de browser niet dat u momenteel gebruikt. Dit betekent dat sommige functies niet naar behoren zullen werken. Dit kan resulteren in vreemde gedragingen tijdens het surfen op de website.

Gebruik of upgrade / installeer een van de volgende browsers om volledig gebruik te kunnen maken van deze website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+