michelin mytechxpert app

MICHELIN MyTechXpert

Alles wat u nodig heeft voor een goed bandenbeheer in één oogopslag? Download dan de MICHELIN MyTechXpert app!

nl

Afbeeldingen van functies: startscherm, afbeeldingen diagnoses, bandenvergelijkingen

Om de 100e verjaardag te vieren van de Michelin technische brochure voor vrachtwagenbanden is het volledige document nu beschikbaar in de vorm van een smartphoneapp, MyTechXpert.

Zo kunnen fleetverantwoordelijken eenvoudig belangrijke info opzoeken voor hun dagelijkse activiteiten. Met de app kunnen ze bandenslijtage en -schade analyseren en weloverwogen beslissingen nemen over de juiste bandenkeuze. Bovendien biedt de app rechtstreekse toegang tot de productassortiment van Michelin.

Net zoals de technische brochure is MyTechXpert opgevat als een referentietool voor fleetverantwoordelijken en bandendealers. De app omvat niet alleen technische specificaties, maar ook tips om banden correct te gebruiken en te onderhouden. Daarnaast biedt MyTechXpert informatie over:

  • bandenmontage
  • bandenveiligheid
  • bandenspanning
  • productassortimenten voor nieuwe banden en loopvlakvernieuwing

Dankzij de snelle info over vrachtwagenbanden en het onderhoud ervan maakt de smartphoneapp dealers en fleetverantwoordelijken het leven makkelijk. Bovendien raken problemen sneller opgelost dankzij de beschikbare slijtagediagnoses voor banden.

Nu downloaden

MICHELIN - MyTechXpert applicatie - NL

Een essentiële tool voor alle transport professionals

MyTechXpert is een handige tool die u altijd bij de hand hebt. Michelin heeft de app in samenwerking met de verdelers speciaal ontwikkeld voor professionals. Enkele van de belangrijkste functies zijn het snel opzoeken van banden en gemeenschappelijke kenmerken, afbeeldingen voor bandendiagnose, technische gegevens uit de onderhoudshandleiding van Michelin en trainingsvideo's van gecertificeerde Michelin-technici. Stuk voor stuk ontwikkeld om fleetverantwoordelijken nog meer expertise te bieden.

4 redenen om de app te gebruiken

Nuttig

Technisch advies van Michelin-professionals

 

Gratis

Actuele informatie over nieuwe functies en ontwikkelingen

Gericht

Snelle toegang
tot essentiële dagelijkse gegevens

Efficiënt

Lees belangrijke info
over banden, loopvlakvernieuwing en bandenspanning

De Michelin MyTechXpert-app is beschikbaar voor zowel Android als iOS, kan gratis gedownload worden op Google Play of in de App Store en biedt verkoopmedewerkers en eigenaars de mogelijkheid om snel de optimale banden te selecteren voor hun wagenpark. Bovendien beschikken de gebruikers, dankzij de regelmatige updates, over de meest actuele technische informatie en de nieuwste functies en ontwikkelingen.

U gebruikt een verouderde versie van de Web Browser

Deze website ondersteunt de browser niet dat u momenteel gebruikt. Dit betekent dat sommige functies niet naar behoren zullen werken. Dit kan resulteren in vreemde gedragingen tijdens het surfen op de website.

Gebruik of upgrade / installeer een van de volgende browsers om volledig gebruik te kunnen maken van deze website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+