MICHELIN EN OE (ORIGINELE UITRUSTING)

Banden hebben een impact op de algemene prestaties van uw voertuigen.
Daarom werken voertuigfabrikanten samen met Michelin aan nieuwe machines.

Het merk MICHELIN is erkend door de meeste fabrikanten, in de meeste categorieën bedrijfswagens, bouwmachines, bij laad- en loswerkzaamheden, in de mijnbouw en steengroeven, in zeer uiteenlopende activiteiten binnen de sector goederen-, personen- en grondstoffenvervoer, op locaties en op de weg.

U kunt op verzoek van uw dealer MICHELIN-banden kiezen die geschikt zijn voor de aard van uw activiteiten wanneer u uw nieuwe voertuig koopt. Het monteren van Michelin-banden geeft u gemoedsrust dankzij hun lange levensduur en brandstofbesparing.

Duurzame mobiliteit is een belangrijke doelstelling van de Michelin-groep, een wereldspeler op het gebied van dienstverlening in banden en mobiliteit. Daarom werken we dagelijks samen met autofabrikanten aan producten en diensten die bijdragen aan de vermindering van de CO2-uitstoot.

U gebruikt een verouderde versie van de Web Browser

Deze website ondersteunt de browser niet dat u momenteel gebruikt. Dit betekent dat sommige functies niet naar behoren zullen werken. Dit kan resulteren in vreemde gedragingen tijdens het surfen op de website.

Gebruik of upgrade / installeer een van de volgende browsers om volledig gebruik te kunnen maken van deze website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+