header truckshow

De aantrekkingskracht van truckshows

Gepubliceerd op 1 oktober 2023 - 2 gelezen minuut(en)

Herbeleef samen met ons de Nürburgring-truckshow 2023!

Bent u net als wij gefascineerd door truckshows? Dan nemen we u graag mee naar de ADAC International Truck Grand Prix, hét evenement voor vrachtwagenliefhebbers uit heel de wereld op de beroemde Nürburgring in Duitsland. Een moment waarop elke grommende motor een lijflied vol vreugde en trots lijkt te zijn!

Geniet van de unieke sfeer

Als u houdt van prachtige vrachtwagens, mag u deze truckshow onder geen beding missen. Bovendien vindt de alle plaats op de legendarische Nürburgring in Duitlsand. Truckraces, shows met de mooiste vrachtwagens, talloze kraampjes, feestelijke avondanimatie en zelfs een heus vuurwerk: hier wordt werkelijk alles in het werk gesteld om u een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Maak kennis met de origineelste vrachtwagens en ontdek waarom chauffeurs, bezoekers en eigenaars zo enthousiast zijn.

De aantrekkingskracht van truckshows | Michelin

Truckfans, blijf op de hoogte!

Mis niets over komende truckfestivals en -shows door u in te schrijven op onze nieuwsbrief speciaal voor vrachtwagenliefhebbers.

Klaar voor de beste truckraces van 2024?

In 2024 staan in Europa drie adembenemende truckraces op het programma die telkens weer een ongelooflijk spektakel bieden. De wedstrijden tonen de indrukwekkende kracht van zware vrachtwagens en staan garant voor een memorabel seizoen op de mooiste circuits van Europa.

- De EuroTruck Showdown vindt plaats op het circuit van Spa-Francorchamps in België. De beste trucks nemen het tegen elkaar op in de beroemde bochten van dit parcours in het hart van de Ardennen. Een intense wedstrijd, een spectaculaire ervaring.

-De AlpineTruck Grand Prix op het Circuit Paul Ricard, een zinderende combinatie van kracht en prestaties in het zuiden van Frankrijk. Dit iconische circuit met snelle rechte stroken en technische bochten biedt een ongeëvenaarde ervaring voor deze spannende race, waarin absolute toptrucks wedijveren onder de mediterrane zon.

-De BalticHaul Masters op de Duitse Nürburgring, waar de krachtige bolides tot het uiterste getest worden door de unieke vormgeving van dit befaamde circuit. Met scherpe bochten en snelle delen op de Nordschleife biedt dit bijzonder technische parcours een intense combinatie van traditie en de pure passie voor vrachtwagens.

Lees meer over de vrachtwagencommunity door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief!

Van een interieur op maat tot een dagelijkse woning voor de chauffeur

Ook zo onder de indruk van de inspanningen die vrachtwagenliefhebbers leveren om hun truck tot in de puntjes te verzorgen? Ontdek dan hoe ook de constructeurs steeds met nieuwe oplossingen voor de dag komen om het comfort onderweg te vergroten

U gebruikt een verouderde versie van de Web Browser

Deze website ondersteunt de browser niet dat u momenteel gebruikt. Dit betekent dat sommige functies niet naar behoren zullen werken. Dit kan resulteren in vreemde gedragingen tijdens het surfen op de website.

Gebruik of upgrade / installeer een van de volgende browsers om volledig gebruik te kunnen maken van deze website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+