92682883 l 1

De kracht van audio: een echt gezelschap

Gepubliceerd op 28 augustus 2023 - 13 gelezen minuut(en)

Zelfs op de snelweg tijdens het spitsuur, midden van honderden voertuigen, kan een dag achter het stuur soms eenzaam aanvoelen. Welke tips hebben vrachtwagenchauffeurs om de lange uren voorbij te laten gaan? Vrolijke muziek, een nieuwszender of een radioshow..

Onderweg is audio-inhoud een belangrijke bron! Onze journalisten gaan de weg op om de speciale relatie tussen truckers en waar ze naar luisteren te begrijpen. Laten we Dimitri en Amandine ontmoeten om te leren hoe radio, muziek en podcasts hun werkleven beter maken.

Luister naar de podcasts:

portrait podcast audio

Amandine Lucazeau, vrachtwagenchauffeur bij AC Trans en Dimitri Godart, vrachtwagenchauffeur bij Le Camion Bleu

sluit je aan bij de community!

Door mijn e-mailadres te verstrekken en op de onderstaande knop te klikken, ga ik akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid, geef ik mijn elektronische ondertekening en accepteer ik geautomatiseerde marketing-e-mails te ontvangen, ongeacht enige eerdere registratie op een bedrijfs-, staats- of nationale opt-out lijst van Michelin. Instemming is geen voorwaarde voor een aankoop. Je kunt op elk moment uitschrijven. Een vertegenwoordiger van Michelin kan contact met je opnemen wanneer je interesse toont voor een contact in verband met een product- of serviceaanbod. Michelin respecteert je privacy. De informatie die je aan ons verzendt, wordt beschermd door ons privacybeleid

Je bent ...
Een Transportbedrijf Een bandenspecialist Andere
common.error.invalidField:This field is invalid
1-10 11-20 21-50 51+ Ik beschik niet over een vrachtwagen
common.error.invalidField:This field is invalid

U gebruikt een verouderde versie van de Web Browser

Deze website ondersteunt de browser niet dat u momenteel gebruikt. Dit betekent dat sommige functies niet naar behoren zullen werken. Dit kan resulteren in vreemde gedragingen tijdens het surfen op de website.

Gebruik of upgrade / installeer een van de volgende browsers om volledig gebruik te kunnen maken van deze website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+