header app

Dé app voor vrachtwagenchauffeurs: Michelin Truckfly:

Gepubliceerd op 30 april 2024 - 3 gelezen minuut(en)

Voor vrachtwagenchauffeurs is er nu Truckfly van MICHELIN, een app met de beste adresjes en informatie voor onderweg in heel Europa. Grégoire Rosay, CEO van Truckfly, legt uit hoe deze app van goudwaarde kan zijn voor transporteurs die hun chauffeurs in de watten willen leggen.

 

Discover Truckfly, an initiative led by Grégoire Rosay

Grégoire Rosay Truckfly CEO

Grégoire Rosay, CEO van Truckfly


 

Wat is Truckfly precies?

Ontdek Truckfly van Michelin, de app die vrachtwagenchauffeurs moeiteloze ritten garandeert. Onze gratis app toont professionele chauffeurs niet alleen de beste adressen op hun route, maar verbetert ook hun leven onderweg. Met 44 landen en 330.000 unieke gebruikers is dit dé mobiele tool voor alle behoeften van vrachtwagenchauffeurs. Dankzij de info over rustplaatsen, services en nog veel meer besparen ze tijd bij het plannen van hun trajecten.

truckfly cta download app nl

 1. 1. Voorzieningen binnen handbereik: Truckfly wijst moeiteloos de weg naar schone douches, prima snelwegrestaurants en veilige parkeermogelijkheden, voor een comfortabele rit.
  2. Steeds de nieuwste verkeersupdates: In samenwerking met betrouwbare operatoren biedt Truckfly realtime verkeersinformatie, om tijdige leveringen te verzekeren.
  3. Makkelijk parkeren: De geconnecteerde parkeerfunctie van Truckfly maakt parkeerplaats vinden stressvrij en makkelijk.
  4. Vlotte medische hulp: Samen met DocStop zorgt Truckfly voor eenvoudige toegang tot medische diensten, om uw welzijn onderweg te verzekeren.
  5. Alle info op één locatie: Truckfly stroomlijnt uw rit met praktische gegevens, van openingsuren tot de beschikbaarheid van wifi.

  Dit is niet zomaar een app, het is de betrouwbare oplossing van elke vrachtwagenchauffeur voor vlotte ritten.

  "Praat nu met uw medewerkers over de Truckfly-app en help hen om tijd te besparen en gebruik te maken van de beste services!" - Grégoire Rosay

Truckfly in cijfers

Truckfly in cijfers

truckfly in numbers new

Waarom moet de arbeidsomstandigheden van chauffeurs verbeteren een prioriteit zijn voor fleetmanagers?

Volgens de Internationale Wegvervoerorganisatie (IRU) is er wereldwijd een groot tekort aan professionele chauffeurs, met meer dan 2,6 miljoen openstaande vacatures.

Het tekort is het gevolg van uiteenlopende economische, demografische en regelgevende factoren en invloeden. Bovendien focussen steeds meer vrachtwagenbestuurders vandaag op korte ritten door de toenemende vraag van de e-commercesector.

Hoewel ze dat doen voor een beter evenwicht tussen leven en werk, zijn er ook vragen over de veiligheid en de arbeidsomstandigheden. Bij Truckfly willen we een aantal van die problemen wegwerken, wat de hele sector ten goede komt!

 

truckfly cta download truckfly nl

 

Truckfly by Michelin wordt jaarlijks gebruikt door 330.000 unieke en actieve Europese gebruikers. De app is wereldwijd uitgegroeid tot een echte referentie! Worden uw chauffeurs de volgende gebruikers die hun arbeidsomstandigheden verbeteren dankzij de beste app?

U gebruikt een verouderde versie van de Web Browser

Deze website ondersteunt de browser niet dat u momenteel gebruikt. Dit betekent dat sommige functies niet naar behoren zullen werken. Dit kan resulteren in vreemde gedragingen tijdens het surfen op de website.

Gebruik of upgrade / installeer een van de volgende browsers om volledig gebruik te kunnen maken van deze website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+