wave5 rising fuel header

Stijgende brandstofkosten: de gevolgen voor de transportsector

Gepubliceerd op 22 september 2022 - 5 gelezen minuut(en)

Nu de inflatie op het hoogste niveau sinds vele jaren is en de kosten van verschillende energiebronnen, met name gas, de pan uit rijzen, tonen wij de gevolgen voor het beroep van expediteur.

We zijn getuige van een recordstijging van de energieprijzen in Europa, waarbij de stijgende brandstofprijzen directe gevolgen hebben voor de Europese transportbedrijven, met name voor kleine ondernemers.

Hoe kunnen kleine vloten hun brandstofefficiëntie verbeteren om de schade te beperken? Ontdek het antwoord van Stephan Meier en Bernd Moser, twee Duitse vlootbeheerders.

MICHELIN - Stijgende brandstofkosten: de gevolgen voor de transportsector - NL

sluit je aan bij de community!

Door mijn e-mailadres te verstrekken en op de onderstaande knop te klikken, ga ik akkoord met de Gebruiksvoorwaarden en het Privacybeleid, geef ik mijn elektronische ondertekening en accepteer ik geautomatiseerde marketing-e-mails te ontvangen, ongeacht enige eerdere registratie op een bedrijfs-, staats- of nationale opt-out lijst van Michelin. Instemming is geen voorwaarde voor een aankoop. Je kunt op elk moment uitschrijven. Een vertegenwoordiger van Michelin kan contact met je opnemen wanneer je interesse toont voor een contact in verband met een product- of serviceaanbod. Michelin respecteert je privacy. De informatie die je aan ons verzendt, wordt beschermd door ons privacybeleid

Je bent ...
Een Transportbedrijf Een bandenspecialist Andere
common.error.invalidField:This field is invalid
1-10 11-20 21-50 51+ Ik beschik niet over een vrachtwagen
common.error.invalidField:This field is invalid

U gebruikt een verouderde versie van de Web Browser

Deze website ondersteunt de browser niet dat u momenteel gebruikt. Dit betekent dat sommige functies niet naar behoren zullen werken. Dit kan resulteren in vreemde gedragingen tijdens het surfen op de website.

Gebruik of upgrade / installeer een van de volgende browsers om volledig gebruik te kunnen maken van deze website.

Firefox 78+
Edge 18+
Chrome 72+
Safari 12+
Opera 71+